Køleposer til transport​

​Mangler du køleposer til transport i forbindelse med din erhvervsdrift – for eksempel fødevareindustrien eller medicinalindustrien? Hos LTL Dry Ice tilbyder vi kvalitetssikre køleposer til erhverv. Vi holder til i Græsted, ikke så langt fra Helsingør og Hillerød, men vi leverer hele Danmark.

Vi vil være den samarbejdspartner, du står og mangler til levering af køleposer. For os er det vigtigt, at vi kan give vores kunder det, de eftersøger. Derfor er gode dialoger vejen frem for et godt samarbejde, når du henvender dig til os.

Produktion af køleposer og isposer

Vi tilbyder egenproduktion af isposer og køleposer til transport, der kan tilpasses forskellige virksomheder og industrier. Alle vores køleposer er godkendt til fødevarer og bliver produceret efter HACCP.

Har du behov for, at fødevarer eller medicin holdes køligt under transport, kan du derfor med god samvittighed bestille køleposer hos os. 

Vi tilbyder:

  • Salg af isposer inden fra egen produktion
  • Salg af køleposer
  • Levering i alle mængder alt efter ønske og behov.

Alt du skal vide om køleposer til transport

Vores køleposer til transport er desuden dansk produceret. Under selve produktionen bliver der brugt genanvendeligt plast, så de samtidig er miljøvenlige.

For os er det vigtigt at understrege, at vi til hver en tid tilpasser os efter vores kunders behov. Det vil sige, at vi tager imod alle ønsker til køleposer. Det betyder også, at vores priser er overkommelige.

Står du på nuværende tidspunkt og mangler køleposer til transport i forbindelse med en transportering af fødevarer eller medicin, er du mere end velkommen til at kontakte os for at lave en aftale.

Mangler du informationer?

Hvis du har yderligere spørgsmål om vores køleposer til transport eller deres køling, ser vi meget gerne, at du kontakter os for at høre mere. Du kan altid forvente, at vi er i øjenhøjde med dig som kunde uanset behov og ønsker.

Har du brug for et uforpligtende tilbud eller flere informationer, er du mere end velkommen til at ringe til os på telefon 40 73 27 46 eller 53 88 27 46. Du kan også skrive en mail til os på leif@itl-dryice.dk.

Kontakt os for et tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os og få svar på de fleste spørgsmål omkring tørisblæsning og meget mere.

Udfyld formularen til højre så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt LTL Dry Ice ApS

Naverbuen 1, 3230 Græsted - Find vej

Tlf.: +45 40 73 27 46 / +45 53 88 27 46

E-mail: leif@ltl-dryice.dk

CVR: 76821712