Imprægnering af facade​ – få professionel hjælp

LTL Dry Ice ApS  har over 25 års erfaring med facader og vi kan hjælpe med at væld af opgaver, når det kommer til rådgivning om vedligehold af facader og imprægnering. Ved større opgaver kan vi tilbyde imprægnering af facader, men vi sælger også produkterne så man selv kan udføre opgaverne. Kontakt os og hør nærmere.

Til dagligt sidder vi i Nordsjælland men vi dækker hele Danmark

Imprægnering af facader

Der er mange gode grunde til at benytte imprægnering af facader. Imprægnering af facader bruges, for at holde muren tør for vand og fugt. En tør mur isolerer bedre end en våd mur. Derfor er der også penge at spare på varmeregningen, når du vælger at imprægnere dine facader. Imprægnering af facader hjælper til at bibeholde en ren og pæn overflade, som er beskyttet mod vind og vejr i mange år. Der undgås små frostspringninger i mursten/fuger, betonvægge pga at de indeholder vand og dermed medfører ødelæggelse og hurtig ældning. Produkterne er 100% diffusionsåbne, hvilket betyder, at muren stadig kan ”ånde”. Alle vores produkter er testet og godkendt af Teknologisk Institut.

Kontakt os venligst for priser, datablad og produktinformation.

Graffitibeskyttelse

​Hvad er anti-graffiti behandling?

Behandlingen er en beskyttelse af den ønskede overflade med en hinde, som gør det muligt at fjerne fremtidig graffiti med 80-90 grader varmt vand. Anti-graffiti medvirker også til at overfladen kan ånde, hvis der er tale om murværk.

Sikker overfladebeskyttelse/ antigraffiti behandling

For at beskytte bygninger mod fremtidige graffiti angreb, påfører vi en usynlig hinde, som udelukkende er baseret på miljøvenlige og godkendte produkter. Denne hinde gør at fremtidige graffiti angreb kan fjernes med et minimalt forbrug af kemi.

Selvom der bliver påført en hinde, skal muren fortsat være diffusionsåben – hvilket stiller krav til behandleren om stort materiale kendskab. Vi har stor erfaring i at bedømme og vurdere de forskellige typer af graffitimalings indvirkning på forskellige typer af overflader.

Hvis der er risiko for ny graffiti, kan man udføre en forebyggende overfladebehandling efter afrensningen. Herved vil fremtidige fjernelser af graffiti billiggøres.
Vi har to forskellige typer af anti-graffiti behandling. Vi har et der er voksbaseret produkt samt NGS som er det såkaldte ¨sukkervand ¨. Produkterne er 100% diffusionsåbne, hvilket betyder, at muren stadig kan ”ånde”.  Vi har ligeledes en dybde imprægnering til at beskytte for luftforurening, salt og alger.

Alle vores produkter er testet og godkendt af Teknologisk Institut.

Kontakt os venligst for priser, datablad, produktinformation samt test fra Teknologisk Institut.

Kontakt os i dag og hør nærmere

Hvis du vil have udført en imprægnering af facade eller købe vores produkter så kontakt os venligst. Vi giver god service og godt håndværk til billige priser. Du kan kontakte os på vores kontaktformular her på siden.

Vil du hellere snakke med os, kan vi ringes ved på +45 40732746 eller +45 53882746. Vi har selvfølgelig også en e-mail, du kan kontakte os på: leif@ltl-dryice.dk.

Kontakt os for et tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os og få svar på de fleste spørgsmål omkring tørisblæsning og meget mere.

Udfyld formularen til højre så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt LTL Dry Ice ApS

Naverbuen 1, 3230 Græsted - Find vej

Tlf.: +45 40 73 27 46 / +45 53 88 27 46

E-mail: leif@ltl-dryice.dk

CVR: 76821712