Den perfekte samarbejdspartner

Afrensning af alle typer af facader

Ring 40 73 27 46eller send en e-mail til leif@ltl-dryice.dk

og få et uforpligtende tilbud på dit projekt

Imprægnering af facade – få professionel hjælp

​Har du en facade, som skal imprægneres? Hos LTL Dry Ice ApS kan vi hjælpe med at væld af opgaver, når det kommer til vedligehold og rens af facader. Imprægnering af facade er en vigtig proces, hvis du vil undgå slid og ophobning af snavs.

Til dagligt sidder vi i Græsted. Dog befinder vi os ofte i Helsingør og Hillerød, hvor mange af vores faste erhvervskunder er.

Derfor skal du have imprægneret en facade

Imprægnering af facade er en investering, som du vil takke dig selv for i mange år fremover. Med en imprægneret facade beskyttes din bygning mod frost, belægninger, graffiti og andet snavs. 

Det forlænger holdbarheden af enhver facade, så der ikke slides unødigt. 

Vi har imprægneret facader i mere end 30 år. Du kan stole på, at vi lægger en dyd i veludført arbejde.

Hvad koster imprægnering af facade?

For at kunne give en pris skal vi snakke sammen først. Vi har alt fra små opgaver til meget omfattende, store opgaver, hvilket betyder, at vores priser kan variere. Dog kan du regne med, at vores priser er konkurrencedygtige, retfærdige og billige.

Lige så snart vi har set på opgaven, kan vi give dig et billigt, uforpligtende tilbud.​

Kontakt os i dag og hør nærmere

Hvis du vil have udført en imprægnering af facade, skal du vælge os. Vi giver god service og godt håndværk til billige priser. Du kan kontakte os på vores kontaktformular her på siden. 

Vil du hellere snakke med os, kan vi ringes ved på 48 79 27 46 eller 40 73 27 46. Vi har selvfølgelig også en e-mail, du kan kontakte os på: leif@ltl-dryice.dk.

​Firmainformation

LTL Dry Ice ApS

CVR: 76821712

Adresseinformation

Naverbuen 1

DK 3230 Græsted

Kontaktinformation